Numer oferty: StPr/22/1811
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: planowanie i przygotowywanie posiłków dla pacjentów ośrodka, zamawianie produktów, organizacja pracy zespołu
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 12.09.2022
Data zakończenia: 30.11.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 755 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: niezbędne: dobra organizacja pracy własnej i zespołu, umiejętność przygotowywania potraw wg określonych diet;
pożądane: wielozadaniowość, kursy i szkolenia z przygotowywania różnorodnych dań, z zasad prowadzenia kuchni zgodnie z przepisami HACCP
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Kołłątaja 8, 81-332 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Joanna Śliwińska
Nr telefonu: 586211150 w. 317
E-mail: stanowisko17@pupgdynia.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV