Numer oferty: StPr/22/0599
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywajacych na pobycie. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi urządzeń znajdujących sie na wyposarzeniu kuchni.
Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2022
Wynagrodzenie brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Prawo jazdy kat. B
- Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność,miła aparycja,znajomość zasad obsługiwania gości, dyspozycyjność
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: doświadczenie mile widziane
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
NIP: 8661591717
REGON: 292665701
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Elżbieta Szaniawska
Nr telefonu: 15 864 77 95
E-mail: recepcja@pustelnia.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon