Numer oferty: StPr/22/0515
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wiartel, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw; Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; Obróbka wstępna surowców - ręczna, mechaniczna, termiczna; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;
Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 23.08.2022
Data zakończenia: 22.08.2024
Wynagrodzenie brutto: od 3 010 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- planowanie i organizacja pracy własnej
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Zagłoby 2, 12-200 Pisz, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Stanisław Olender
Nr telefonu: 874252445
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv