Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2008-03-25

SOUS CHEF

Must have Second Chef experience. NVQ level 3 or equivalent, be able to prepare and cook a variety of complex Thai dishes. Duties include assisting Head Chef in Managing the operation of a Thai Kitchen and the preparation and production of Authentic . menu choices, monitoring & minimising Food Waste, responsible for rotating stock movement and co-ordinating replacement of stock orders, assisting managing and motivating kitchen staffs performance, creating and producing new food recipes, responsible for Hygiene Supervision, Health & Safety, Risk Assessment, jointly assisting Head Chef in recruiting and training kitchen staff, preparing staff rotas, undertaking the roles of Head Chef in his absence. Accommodation and meals on duty are provided..

Wynagrodzenie / Umowa
Minimalne wynagrodzenie:     18-20 K PA
Waluta wynagrodzenia:     funt szterling
Podatek od wynagrodzenia:     brutto
Liczba godzin w tygodniu:     40 HRS OVER 6 DAYS
Rodzaj umowy:     PRACA STAŁA + PEŁNY WYMIAR GODZIN

Pracodawca
Nazwa:     Thai Staff Solutions

Zgłoszenia
Zgłoszenia:     You can apply for this job by sending a CV/written application to Mrs P Steinke at Thai Staff Solutions, Red hill House, Hope Street, Saltney, Chester, CH4 8BU. Advice about completing a CV is available from your local Jobcentre Plus Office.

Źródło: JOBCENTRE PLUS, Publiczne służby ds. Zatrudnienia, Wielka Brytania

data ostatniej modyfikacji: 2008-02-25 19:24:37
Komentarze
 
Polityka Prywatności