Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-05-15

Kucharz w kantynie - Ansnes, Norwegia

Kraj: Norwegia

Data dodania: 20.02.2023
Dodane przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Pracodawca: Hitramat AS
Wymagania niezbędne:
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: : 2248368

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Knarrlagsundveien 325, 7241 Ansnes, Norwegia Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków w kantynie pracowniczej dla 100 – 180 osób. Planowanie i obliczanie ilości posiłków.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 05.06.2023
Data zakończenia: 21.11.2023
Wynagrodzenie brutto: od 199,78 NOK
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • bez nałogów

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • zasadnicze branżowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Znajomość języków:
  • norweski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz – 1-2 lata. Dobra kondycja fizyczna, silna wola i pozytywne nastawienie do pracy,
umiejętność systematycznej pracy nawet w sytuacjach stresowych, dbanie o jakość przygotowywanych dań, wysoka motywacja do pracy, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie oraz pod presją czasu, elastyczność, gotowość do intensywnej pracy i wysokiego tempa, zwłaszcza w sezonie.
Mile widziane prawo jazdy kat. B. Rekomendowany własny samochód ze względu na duże odległości w gminie Hitra.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Hitramat AS
Krótki opis działalności gospodarczej: Firma produkcyjna zajmująca się przetwórstwem krabów. Rocznie przetwarza ok. 3,5 tony krabów. Firma znajduje się w niewielkiej odległości od największego w Norwegii miejsca połowu krabów. W zakładzie można również kupić kraby morskie i przegrzebki.
Adres www: http://hitramat.no/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Tel. 85 74 97 235
WUP w Białymstoku,
ul. Pogodna 22
15-354 Białystok
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: aplikacja online https://emp.jobylon.com/jobs/170056-hitramat-as-kitchen-chef-seasonal-work-at-hitramat/

wiadomość do doradcy EURES
Sposób przekazania dokumentów:
Proszę wypełnienie aplikacji online https://emp.jobylon.com/jobs/170056-hitramat-as-kitchen-chef-seasonal-work-at-hitramat/

do wiadomości:
email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz w kantynie

data ostatniej modyfikacji: 2023-03-23 19:30:04
Komentarze
 
Polityka Prywatności