Serwis Praca za granicą - ogłoszenia - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2022-12-01

Szef kuchni - Torekov, Szwecja

Kraj: Szwecja

Data dodania: 16.05.2022
Dodane przez: Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy
Pracodawca: G.Swensons Krog Torekov
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Numer oferty: : 25994498

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Pål Romares gata 2, 269 77 Torekov, Szwecja Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Poszukiwani są wykwalifikowani i doświadczeni kucharze z doświadczeniem w pracy á la carte do pracy w restauracji portowej serwującej w okresie letnim minimum 300 lunchów i 300 obiadokolacji dziennie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 48.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2022
Data zakończenia: 31.08.2022
Wynagrodzenie brutto: od 13 EUR
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: • Wykształcenie: wymagane kierunkowe
• Doświadczenie zawodowe: minimum 2-letnie doświadczenie w zawodzie
• Znajomość języków: angielski - wyższy zaawansowany w mowie i w piśmie (B2)
• Umiejętność pracy zespołowej
• Wysoka motywacja do pracy, dobra organizacja

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: G.Swensons Krog Torekov
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracja znajduje się przy starym porcie w Torekovie. Z widokiem na cieśninę Kattegat i port zapewniamy naszym gościom wspaniałą atmosferę. Surowce są pozyskiwane lokalnie, tak jak to tylko możliwe, a większość świeżo zebranych warzyw dostarczają rolnicy z Bjäre. Restauracja czynna od połowy marca do końca listopada. W menu znajdzie się jedno z naszych popisowych dań, takich jak klopsiki, zupa rybna, jajecznica z krewetek i owoców morza, sałatka letnia, sałatka ceasar i wiele innych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Alexander Falkeden – Manager
alexander@falkheder.com
tel. 0046 706 59 69
Zobacz na mapie
Język aplikacji: angielski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: elektronicznie

data ostatniej modyfikacji: 2022-11-28 19:30:02
Komentarze
 
Polityka Prywatności